Cu jalba la FeMeI

OPINII — By on at

„Sa traiti!

Stimata si adulata organizatie,

Ma aflu acilea inaintea dumneavoastra, teoretic vorbind, pentru a-mi tine spatele in ceea ce priveste poporul român, recte firmulitele alea mici pe care am vrut sa la taiem de pe liste. Noi, ca popor mandru, ne place lucurile mari…si de aceea, care va sa zica, vrem sa nu mai avem la noi in tara firme mici si mijlocii, care este. De aceea, prin urmare am incercat sa introducem impozitul forfetar, asa cum ne-a priceput si noi dupe mintea noastra de oameni care de obicei se pricep la toate. Drept urmare l-am si introdus. Adica plateste tot omul dupa cifra de afacere care o are, pentru ca, altfel, moare economia de hoti din astia mici care submineaza puterea populara. Care este, din nou. Acum, acestea fiind spuse, romanii au muscat-o ca noi vrem sa atragem bani la stat si ca nu este alt fel de a face lucrurile sa mearga si ca incurajarea liberei initiative e libera pana la un punct bine delimitat, pe care noi il hotaram. Asa, dupa cum ziceam, toate bune. Numai ca, printr-o omisiune pe care o punem, ca de obicei, in carca guvernelor anterioare, mai ales al lui Tariceanu, cu care ne-am certat, am zis oarecum ca dumneavoastra, care este organizatie cu frica la romani, ne-ati impus introducerea impozitului asta forfetar. Acuma, cativa din cei care au citit memorandumul s-au prins ca nu ati amintit nimica de aceasta chestiune si drept urmare se intreaba ca oare am mintit?! Noi, in nemarginita umilinta va declaram ca a fost o omisiune, dupa cum spuneam si anterior. Drept urmare, ca si concluzie v-am ruga sa ne comunicati daca puteti, fara nici o presiune, sa introduceti un mic paragraf, cit de mic posibil, prin care sa ziceti de impozitul in cauza, asa, in treacat, sa nu faca astia prea multe scandaluri si sa putem sa mergem impreuna pe calea unor succesuri viitoare.

Cu stima si respect,
De la guvern

P.S. Daca puteti cumva sa modificati sa apara cu impozitul si pe gagal, gagol, gugal… ceva de genul asta, ar fi frumos din partea dumneavoastra. Inca o data, multumesc, care este.”

Tags: , , , , ,

2 Comments

  1. Fix Up says:

    By dana matei, June 19, 2009 @ 7:07 am

    nu ar strica sa incarcam o petitie pe tema asta: “hai sa ajutam guvernul sa omoare IMM-urile”. ce zice Fix up?

  2. Fix Up says:

    By Fix Up, June 23, 2009 @ 9:39 am

    Zice ca ar fi o idee buna. Doar ca au mai avut-o altii inainte, iar raspunsul Guvernului nu s-a lasat mult asteptat. Bineinteles raspunsul a fost de forma… “Ne cerem scuze dar am optat sa va ignoram in continuare” !

Leave a Comment