Seminarii de instruire pentru microintreprinderi

FINANTARI — By on at
Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest invita microintreprinderile din judetele Salaj si Cluj la seminariile de instruire pentru domeniul 4.3. “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”.
Evenimentele vor avea loc astfel:
  • 22 martie, ora 11, la sediul Primariei Zalau, sala mica de sedinte
  • 23 martie, ora 11, la sediul ADR Nord-Vest, sala de sedinte
Seminariile de instruire vin in completarea campaniei extinse sustinute de ADR Nord-Vest la nivelul oreselor si municipiilor mici din Regiune, campanie care s-a desfasurat in ultimele luni.
Seminariile de instruire vor intra in amanunt in ceea ce priveste problemele intampinate de microintreprinderi in elaborarea cererilor de finantare.
Pentru seminarul din Cluj-Napoca, din cauza locurilor disponibile limitate, va fi acordata prioritate reprezentantilor microintreprinderilor.
Pentru a confirma prezenta la seminariile de instruire transmiteti un email de interes.
In luna aprilie, se vor programa seminarii de instruire in Oradea, Satu Mare, Baia Mare si Bistrita.
REGIO-Programul Operational Regional, prin Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local, domeniul major de interventie 4.3 “Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” finanteaza achizitionarea de echipamente si tehnologii noi, moderne, achizitionarea de sisteme IT (hardware si/sau software), precum si construirea/ extinderea/ modernizarea spatiilor de productie/ prestare servicii ale microintreprinderii, prin proiecte cu pana la 200.000 Euro valoare nerambursabila. Pentru cererea de proiecte lansata in 2.11.2009, suma disponibila pentru Regiunea Nord-Vest este de 19.74 milioane Euro, pentru domeniul 4.3.
Tags: , , ,

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment